Store og små gryder
gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Mørbrad med citronrub, sauce. Stablede rødder, sprøde kartoffeltern. Tiramisu oranges, kaffe.
Kokos lime suppe med tigerrejer og krydrede aspargesstænger. Tortillas, oksefyld, bagte hvide bønner,
Salsa, tzatziki, tilbehør. Madpandekager, kylling i berbere, Basmatiris med nødder, tilbehør,
Tortillachips, mangodressing, guacamole.
Spicy hokaidosuppe med bacon. Solbrød med tomat. Oksesteak, kartoffelbåde,
Bearnaisesauce, salat. Chokosnitter med lime og chili. Nøddekager.
Benløse fugle, kartoffelgratin med porrer, Salat med grønkål og nødder.
Ostekage og marinerede clementiner med æbler og druer.
Grønkålssuppe, kogt saltet flæsk. Hjemmelavet medister. Hjemmelavet sennep.
Rødbeder. Hjemmelavet rugbrød. Rå æblekage med sprød fyld, gele.
Tunmousse, salat, runde kernebrød. Kylling i kylling, pebersovs. Pillekartofler med urter,
Græsk salat med små bagte tomater.
Legeret suppe med kylling og asparges. Kuvertbrød. Glaseret saltet svinekam.
Brunede kartofler, grønlangkål, Sønderjysk grønlangkål. Kanelkringler.
Tærte med varmrøget laks og spinat
Krydderstegte kammuslinger
Rejeboller på spid
Crouton af flúte, tomat basilikumpe
Opskrifter for
madlavning
vinteren 2012