Store og små gryder
gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Opskrifter for
madlavning
vinteren 2013
Svinenakke fyldt med orangepesto
Ovnstegte rodfrugter
Honningbagte kartoffelbåde
Skysovs
Berliner pfann kuchen
Wook amok
og
Citronfromage
Mulligatawny soup, ristet kokosmel, rosiner
Panama kanin (forloren hare)
Brunede kartofler, rødkål, orange waldorf
salat
Vildtsovs, tyttebærsyltetøj
Mazarinkage, citronmåne, kaffe.
Kanopizza med laksefyld.
Hvidkålsrouletter, kartoffelmos.
Hjemmerørt sennep, syltede rødbeder.
Mørk løgsovs, kaperssovs
Vævede spid med kylling og grønt
Frankfurterpølser
Hjemmelavet sennep
Hjemmelavet remoulade
Hjemmelavet ketchup
Barbecue sauce
Flùte
Sprøde løgringe
Rå løgringe
Agurkesalat
Mokkaistærte
Tarteletter med kylling i asparges
Braiseret oksesteg, kartofler
Skysovs, waldorffsalat, glaserede perleløg
Kartoffelchips, tyttebærsyltetøj.
Tomatsild med urte creme fraiche, løgringe.
Urte creme fraiche
Rødspættefileter med remoulade, citron, rejer, kaviar.
Bøf med løg, spejlæg, rødbedetern, kapers.
Flæskesteg, rødkål, asier, appelsinsvinger
Pandekager, 90 stk.
Vanilleis
Vandbakkelser
Marcipantoppe med kokos og citron. Ca. 55 stk.
Chokolate chip cookies
Fisketærte
Wook A´Mok
Pandekager med is, jordbærpure,
Chokolade myntesovs, nøddeknas
Kaffe/te med 2 slags småkager.