Stjernenødder 160 stk.125 g smør100 g sukker½ æg+ ½ - 1tsk. fløde/vand etc.Piskes godt sammen.200 g hvedemel½-1 tsk. sort peber1 tsk. kanel1 tsk. natronHvedemel + krydderier og natron sigtes sammen.1 stjerneanis + 25 g sukkerKværnes på elektrisk kaffekværn og sigtes.Bland det med melet.Melblandingen hældes i smørblandingen.Ælt til smidig dej.Del dejen i 8 dele og hver del rulles til tynd pølse.Skær hver pølse i 20 stk.Tril kugler og fordel dem på 2 bageplader.Bages ved 180 grader i 8-10 min. Til de er lysebrune og bagte.Afkøles og derefter kan de vendes i tempereret chokolade, lys,hvid eller mørk hvis der skal gøres ekstra ud af pebernødderne.Når chokoladen bliver tempereret rigtigt kan pebernødderneholde sig flotte, i lang tid, i en lukket dåse.