Store og små gryder
gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Bagværk.
Brownies med æbler
125 g.
Chokolade
200 g.
Smør
350 g.
Rørsukker
3 stk.
Æg
1 stk.
Æble revet
2 tsk.
Vanillesukker
1 knsp.
Fint salt
125 g.
Hvedemel
100 g.
Nødder/Mandler
hakkede
Chokolade og smør smeltes i en gryde og afkøles let.
Æg og sukker piskes, heri blandes den smeltede chokolade.
Tilsæt hvedemel, nødder/mandler mm. og til sidst det revne æble.
Dejen hældes i en lille bradepande med bagepapir.
Kagen bages ved 165 gr.C. i 30 - 40 min.
Efter afkøling skæres kagen i passende firkantede eller trekantede stykker.
Tilbehør:
Creme Fraice, flødeskum eller is, og årstidens frugt og bær.