Store og små gryder
gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Madlavning for herrer, Gudum Sognehus, Vinteren 2017
Baconfarseret ribbensteg i burger,
pommes frites, rødbedecoleslaw,
coleslaw, stegte æbler med løg
grilldressing,drueagurker, iceberg,
pebersauce.
Kaffe med Kajkager.
bager
pandekage
bager
pandekager
Pandekagebuffet
Indonesisk rejesuppe og ostechips
Rullepandekager med fyld og evt. gratineret
Flade pandekager med fyld og gratineret.
Mexikansk oksefyld
Baconmed løg og spinat
Kylling pulled
Topping
Karbonader, stuvede grønærter og
gulerødder, stegte kartoffeltern
Fastelavnsboller af wienerbrødsdej
Fastelavnsboller med creme og syltetøj
Nøddekugler
Londons street food:
Fish and chips, aioli
Fried chicken wings not
so hot
Forårsrullerdej, sur sød
sauce
Fried onions
Aioli, soya, hvid
dressing, rød dressing
Blandet grøn salat
Torsdag d. 2. feb.
Svinekoteletter med
lommefyld
Flødebagte kartofler
Honningmelonsalat
Flødeboller med hvid
chokolade og hindbær.
Flødeboller med lys
chokolade, kaffe og
orange.
Flødeboller med mørk
chokolade, lakrids og
citron.