Store og små gryder
gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Madlavning for herrer, Gudum Sognehus, Vinteren 2016
Bagte peberfrugter
Flamberede Berliner bouletten med
Sprøde løgringe, cole slaw, syltede
rødbeder, rugbrød, smør
Sønderjyske bratklopse med stuvet
hvidkål.
Vandbakkelser med orangecreme,
kaffe
Tomatsuppe, pizzastænger
Syrlig bagt kylling, ristede aspargeskartofler, salat i
sød sennepsdressing.
Romfromage, istapper etc. Af isomalt
Klik på dato for
at se hele
opskriften.
Brødkurve med rejecoktail
Hakkebøf med bløde løg, pillekartofler, brun sovs, syltede rødbeder.
Træskoringe til kaffen
Svineskank stegt med øl, urter og kartofler, sovs,
sennep, groft brød.
Pandekager, is med valnødder, syltede blåbær,
Kaffe med ølllikør og skum
Stegte vildænder og haresteg,
Kogte kartofler, brunede kartofler, Waldorff
salat, Rødbedesalat med æbler og peberrod,
Vildtsovs,
Jægerens vilde kage
Kyllinge aspargessuppe,
franske flute
Farserede porrer,
kartoffelgratin,
kaperssovs.
Laks og urter i butterdej,
aspargessovs med rejer
Højreb af Bisonokse,
Hasselbagte kartofler,
Whiskysovs, Salat med
feta og granatæblekerner,
Salat med iceberg i orange
creme fraiche
Nøddekurve med daimis,
after eightis, pynt af frugt,
isomaltspiraler.
Kaffe med småkager