Store og små gryder
gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Madlavning for herrer, Gudum Sognehus, 2015
Croissanter med kyllingesalat
Marineret og braiseret oksecuvette
Varm kartoffelsalat med sprød bacon og
sprøde løg
Sniksnakkager
Hot duck
And stegt med orange og madagaskarpeber
Grove stegte kartoffelbåde, salat, sovs
Franske vafler med chokoladecreme.
Chili karry suppe, hvidløgsflute
Mørbradmedaljon i fad med gorgonzola
Gulerodsmuffins med glasur
Tunmoussè, flute
Lammekøller med lommefyld,
Kartofler gratinerede, tzatziki
Medaljer
Stegte rødspættefileter med karry
æblesovs,
Kogte kartofler, blomkålsgrus
Kogt torsk med hele moletjausen
Hindbærsnitter
Klik på dato
for at se
opskrifterne
Karrysuppe med kylling, snoede grisini med fyld
Kyllingedunser, grove kartoffelbåde, mix salat,
Agurk i creme fraiche
Benløse vildt fugle af krondyrkølle.
Krondyrslag som rullesteg.
Indbagt krondyrfilet.
Kartofler og pastinakker i fad.
Orange waldorff, tranebær i portvin
Vildtsauce.
Stegte rødspættefileter med karry æblesovs
Store konkylier med hvidløgsmarinerede rejer
Hvidløgsflùte, salat, citron, creme fraiche
Marineret rosastegt kalvemørbrad, pebersovs,
Ovnbagte kartofler, salat
Brownies med æbler, vaniljeis, minimarengs,
hindbærsirup.
Chokolademacarons, hindbærmacarons, macarons med
bounty