Store og små gryder
gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Foliestegte muslinger og rejer med sprød flute
Kylling i 2 gange æble med rosmarin,
Agurkesalat med syrlig dressing,
Hasselbagte kartofler
Små bagte chokoladekopper, vanilleis
Madlavning for herrer, Gudum Sognehus
2014
Italiensk Osso Buco, peperonata, kartoffelkage,
Rom fromage
Italienske Mandelbiscotti,
Stjernechok. Småkager,
Grønkålssuppe, kogt saltet flæsk
Hjemmelavet medister, kartofler
Hjemmelavet sennep, rødbeder,
Frugttærte med marcipankant, frugt
Fyldte hamburgerkoteletter med
gratin og pillekartofler med
persille og smør.
Gammeldags æbletærte med fyld
Grydestegt kalvetyksteg,
waldorffsalat, rødløgskompot,
timianstegte gulerødder, kartofler,
skysovs.
Hjemmelavede flødeboller
Kyllingesalat med karry ananas
dressing, flute, hvidløgssmør
Husarsteg, coleslaw, kartoffelbåde,
sovs
Rødbede æblesalat
Koteletter med top af bagt kartoffelmos
Kaperssovs
Varme ærter med løg
Påskefrokost
Tomatmarineret sild, løgringe, creme fraiche, æg og purløg,
med rejer
Kopper med laks bagt i urtecreme med butterdejslåg
Små marinerede hvidløgsfrikadeller
Små mørbradbøffer med baconring og pestofløde gratineret i
ovnen
Grillrøget kylling og lammekølle marineret
Grøn forårssalat med asparges og porrer
Rød forårssalat med rødbeder og fennikel
Brød bagt i hønsefacon, rugbrød, smør
Øl, snaps