Store og små gryder
gennem tiderne
www.kalitesser.dk
Ny hverdagsmad, efterår 2012
Majssuppe med kylling, kartoffelpizza
Spicy kyllingelår
Kartoffelgratin med tomat
Agurk i creme fraiche
Tagliatelle med kødragout
Ristet rugbrød, kyllingespread og
Semidried tomater og krydderknas
Æblepandekager med kanelsukker
Kanel pæreboller
Ny Madlavning er tilrettelagt i samarbejde med Gudum Kursus og Foredrags Forening.
Tre aftner i efteråret var der kursus i ny sund madlavning. d. 11 okt. - 1. nov. og 15.
nov. 2012.
Maden er tilrettelagt ud fra de opskrifter jeg bruger i køkkenet på Kongensgaard
Efterskole.
Karin Lis Albæk.
Opskrifter til madlavning
i Gudum Sognehus
efteråret 2012
Hokaidogræskarsuppe med 5 spice
Snoede grissini med fyld
Flettede koteletter, hjemmelavet bearnaise
Ovnstegte små kartofler,
Kartoffelgratin med grønt og nødder
Pastinaksalat
Provence squash
Orange nøddemarmelade
Abrikossmør
Squash og blåbærkage
Laksepatè, kold bearnaisesovs,
syltede agurker og tomatbrødrulle.
Pie med and og jordskokker,
kompot af æbler og rødløg
Kongensgaard leverposteg,
ovnsyltede champignon, rødbedesalat
Kiks med paprikaost
Mandelbiscotti
Bounty
Lakridsmandler
Brændte mandler
Saltmandler
Hjemmelavet marcipan
Likørkugler
Nougatkugler